Overgom je vodilni trgovec na debello ter distributer pnevmatike v Italiji in Evropi.

Overgom je strateški partner vodilnih svetovnih proizvajalcev pnevmatik in razpolaga s vsemi glavnimi blagovnimi znamkami. Na italijanskem trziscu dostavljamo pnevmatike, platišča in ostale dodatke dvakrat dnevno ali najkasneje v naslednji dan.

Dostavljamo vse velikosti platisc od 12 palcnih do UHP in SUV pnevmatik. Naš trgovski program vključuje tudi pnevmatike za dostavna vozila, poltovorno in tovorno pnevmatiko, pnevmatike za motorna kolesa in skuterje, kmetijski in industrijski program. Poleg vodilnih blagovnih znamk razpolagamo še s številnimi drugimi znamkami namenjenim razlicnim vrstam potrosnikov. Določene blagovne znamke trzi v ekskluzivi nase podjetje.

Overgom ima neposredne stike z vsemi vodilnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Continental, Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Michelin in Hankook. Dodatno uvažamo in tržimo se druge znamke teh proizvajalcev ter ostalih kot so, Tigar, Firestone, Kingstar, Sava, Metzeler in Yokohama. Nekatere blagovne znamke so izklucna nasa domena, kot npr. Lassa, Cooper, Uniroyal, Sportiva, Barum, Semperit, Marshal, Goodride, Mentor in Suntek.